Nieuwe eerstecommunie-cd

Op 15 augustus 2018 verscheen onze nieuwe eerstecommunie-cd "Door dik en dun".
Liedjes van An Melis, gezongen door Myrthe Van Steenlandt.
Uitgewerkte vieingen: Moniek Vermeulen.


Fijne complimentjes
voor peuters en kleuters


In Een dikke duim voor jou! vind je maar liefst 98 kopieerbare complimentenkaarten die nauw aansluiten bij de ontwikkelingsdoelen voor kleuters. Geen diploma’s die moeten behaald worden en die misschien wel tot faalangst kunnen leiden. Wel ‘Je–bent-goed-bezig-kaarten’, die je op het passende moment aan het betreffende kind kunt geven.
Want elk kind mag op eigen tempo evolueren. Toch?!
[lees meer]

 

9de druk:
Met Juul in de Wolken!

Met Juul in de Wolken! is uitgegroeid tot DE referentie voor kindvriendelijk communievieren! Geen wonder dat het boekje ondertussen maar liefst 9 drukken kent.
Deze 9de druk bevat uiteraard het nieuwe Onze Vader!
En er is meer: Fien De Decker illustreerde het boekje toen ze 15 jaar was. Nu, 10 jaar later, maakte ze voor deze druk dezelfde illustraties opnieuw. Gedetailleerder, subtieler en digitaal ingekleurd.
Moet het nog gezegd worden dat wij helemaal in de wolken zijn met deze herziene druk?!

 

Thema jeugdboekenmaand: Vriendschap

Grote Juul en kleine Egon is een grappig, spannend, maar ook ontroerend verhaal over vriendschap voor wie pas kan lezen.
Geschreven door Frank Pollet en Moniek Vermeulen, geïllustreerd door Fien De Decker (zie ook het eerstecommunie-werkboekje Met Juul in de Wolken!).

Een grappig verhaal over dierenvriendschap tussen de giraf Juul en de egel Egon. De stekels van de egel hebben de giraf bezeerd. Daardoor is de sfeer tussen beide dieren nogal stroef, maar als de egel in een diepe put valt, is hij maar wat blij dat de giraf van die lange poten heeft. (...) De tekeningen zijn expressief en helder van kleur. De tekst staat niet in de illustraties. De pagina's zijn wit of gekleurd, passend bij de tekst, zonder dat de duidelijkheid eronder lijdt. Vanaf ca. 7 jaar.
[NBD]

[lees meer]

 

 

 

 

Recentste update:
28 Augustus, 2018 13:22

Zoek een titel


 

 

 

Nieuwjaarsbrieven?

Eind september ontvangt iedere basisschool onze uitgebreide folder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wordt, net als wij, sponsor van