Stand op infomarkt
Festival Kerkmuziek 23/8

Festival Kerkmuziek is een tweedaags evenement (23-24/8) voor liefhebbers van kerkmuziek met actieve workshops voor zangers, dirigenten én organisten.
Op de info- en repertoiremarkt (vr 23/8, 13-18 uur) zal EFD aanwezig zijn met het complete aanbod aan eerstecommunie- en vormselcd's, partituren en uitgewerkte vieringen.
Alle info op vind je hier.

 

Gratis workshop 31/8

Op 31 augustus, 12-17 uur, geeft Myrthe Van Steenlandt (zangeres van een heleboel eerstecommunie- en vormselcd's), in Beveren met enkele andere toffe muzikale mensen gratis workshops rond samen zingen, bodypercussie, beweging, samenklank... Vanaf 6 jaar.

Alle info vind je hier!

 

 

Nieuwe eerstecommunie-cd
nu leverbaarOnze nieuwe eerstecommunie-cd "Stap maar in!" is nu verkrijgbaar.
Liedjes van Philippe Robrecht, gezongen door Philippe Robrecht, Jane Roberts en Astrid Stevens. Opname: R&C STUDIO, Inishbofin, Ierland.
Uitgewerkte vieringen: Sofie De Moor. Coverillustratie: Kathleen Amant.

 

9de druk:
Met Juul in de Wolken!

Met Juul in de Wolken! is uitgegroeid tot DE referentie voor kindvriendelijk communievieren! Geen wonder dat het boekje ondertussen maar liefst 9 drukken kent.
Deze 9de druk bevat uiteraard het nieuwe Onze Vader!
En er is meer: Fien De Decker illustreerde het boekje toen ze 15 jaar was. Nu, 10 jaar later, maakte ze voor deze druk dezelfde illustraties opnieuw. Gedetailleerder, subtieler en digitaal ingekleurd.
Moet het nog gezegd worden dat wij helemaal in de wolken zijn met deze herziene druk?!

 

Recentste update:
19 Augustus, 2019 10:51

Zoek een titel