Fijne liedjes, partiturenboekjes en uitgewerkte vieringen!

Eerste Communie

 

Cd's met eigentijdse liedjes (mét instrumentale versie).
Bij alle cd's is een teksten- en partiturenboekje apart verkrijgbaar.
Meestal is er ook een kant-en-klare, compleet uitgewerkte viering beschikbaar.

Klik op een hoes voor meer info • Beluister fragmenten van ALLE liedjes!

  
N I E U W
 
 
   
     
voor Nederland


Waarom we geen mp3’s verkopen

Liedjes maken, opnemen en verspreiden is duur! Niemand werkt gratis, dus moeten tekstschrijver, componist, muzikant(en), zanger(es) en studiotijd (met bijhorende technieker) betaald worden. Die kosten liggen zeer hoog.
Voor grote artiesten en grote muziekuitgevers is dit minder een probleem: zij halen hun inkomsten uit concerten, airplay (auteursrechten).

Bij ons is kleinschaligheid troef. Mp3’s zouden al gauw gedeeld worden, vrezen we - die verleiding is groot en het kost geen moeite. Maar op die manier komen we helemaal niet meer uit de kosten!
De verkoop van onze liedjes is de laatste jaren sowieso al gekelderd doordat minder kinderen hun communie doen en door schandalen in de kerk.
We hebben de voorbije jaren de kosten proberen te reduceren door dingen zelf meer in handen te nemen. Toch vrezen we bij iedere uitgave niet meer uit de kosten te komen.

We zijn bijna einde verhaal. Dat vinden we jammer voor de kinderen die wél nog hun communie doen en dan terugvallen op een stille viering. Wie liedjes deelt, snijdt in zijn eigen vlees (en in dat van de kinderen). Komen we niet meer uit de kosten, stopt het voor ons. Steun ons door geen mp3’s te delen! Bedankt!
ontvang onze nieuwsbrief

Tip! Toppie!

Stapperdestap!

Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren. Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

 


Gedrukte oorkonde

Gedrukte oorkonde,
op 250 gr. karton A4-formaat