Het meest complete aanbod!

Uitgebreid Vormsel-aanbod

 


Ons uitgebreid, hedendaags Vormsel-aanbod bestaat uit apart verkrijgbare elementen!


VOORBEREIDING

Topper! Zoekboekje voor het Vormsel werkboekje
De methode is ingedeeld in 5 aanbevolen en 3 optionele bijeenkomsten. Bij ieder hoofdstukje (bijeenkomst) is een aantal (speur)opdrachten voorzien die de vormeling thuis (samen met de ouders, meter, peter of grootouders) mag uitvoeren, al vormt dit geen noodzaak of verplichting. Het is echter mooi meegenomen mocht dat wel kunnen. Zo maken ouders immers duidelijk waarom ze graag de kinderen hun spoor laten volgen.
Met gratis downloadbaar themalied!


Kwartet voor het Vormsel


EXTRA

Creatief met Bijbelverhalen


Bi-ba-Bijbel-oe!

7 verhalen uit het Oude Testament én aanzetten om na te denken over de inhoud. Dit gebeurt a.d.h.v. gevarieerde en speelse denk-, praat-, schrijf- en doeopdrachten die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen.

 


LIEDJES EN VIERINGEN

S.A.M.E.N.

Liedjes-cd, teksten- en partiturenboekje, compleet-uitgewerkte vormselviering, viering met naamopgave (ook als pakket verkrijgbaar met gratis boekje met extra tips voor een topviering).

Ook andere titels verkrijgbaar. Het complete aanbod bestaat momenteel uit 9 verschillende Vormsel-cd's, in totaal goed voor 82 originele liedjes, 9 compleet-uitgewerkte Vormsel-vieringen en 6 uitgewerkte vieringen met naamopgave.
Dit aanbod wordt geregeld uitgebreid.GRATIS DOWNLOADBARE OORKONDE

 

Gratis downloadbare oorkondes bij enkele Vormsel-cd's en één bij Zoekboekje voor het Vormsel.

GESCHENKEN

Wenskaart


Bruis!
In Bruis! staan veel versjes en gedichten. En talrijke tekeningen, schilderijen en schetsen. Maar er staat ook veel níét in dit boek. De bladzijden waarop geen gedichten en geen tekeningen staan, wachten woorden. En op potloden en verfjes. En op inspiratie.
In Bruis! mag alles wat normaal niet mag. Want Bruis! zet aan tot kriebelen en kliederen! In het boek zelf! Niet voor niets zit omheen de harde kaft een elastiek. Die moet alle creativiteit die in het boek terechtkomt, in bedwang houden.


Bloed aan de deuren
Een écht bijbels verhaal op niveau van communicanten!

Het mysterieuze en spannende verhaal van een man die zijn volk uit Egypte wilde leiden en een andere man die dat kost wat kost wilde verhinderen.

Auteur: Jo Briels