Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

Nooit alleen!

 


Pakket met GRATIS boekje met extra tips!

Dit pakket bestaat uit alle hieronder aangeboden losse uitgaven:
audio-cd + teksten- en partiturenboekje + compleet uitgewerkte viering + viering met naamopgave
, maar bevat ook GRATIS een niet apart verkrijgbaar boekje met EXTRA TIPS VOOR EEN TOP-VIERING!

 
49.99 euroAudio-cdteksten: Moniek Vermeulen
muziek + alle instrumenten: Marc Verschelden
zang: Myrthe Van Steenlandt


Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend).

 
17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje met kopieerbladen

 
Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!
Bevat:
- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- mét gitaartabs!
- 2 aparte kopieerbladen met alle liedjeskteksten!
 
5.95 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: Naar het Heilig Evangelie volgens Johannes ‘Maar wat gebeurt er met de schapen die niet tot onze kudde horen?’ vroegen de mensen.
De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunie-viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: An Melis
 
15.00 euroViering met naamopgave

Naar het Heilig Evangelie volgens Matteus, hoofdstuk 13: Je moet soms lang zoeken naar het koninkrijk van God, maar eenmaal je het koninkrijk gevonden hebt, zal dat altijd maar groeien en groeien.

De teksten van deze viering met naamopgave zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren. Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
Auteur: An Melis

 
12.50 euro
ontvang onze nieuwsbrief

 

EC-werkboekje - topper!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!


Gratis printboek!

Dit GRATIS! te downloaden printboek biedt je toffe suggesties voor een  super eerstecommunie-voorbereiding.
Een kruisteken maken, het Onze Vader bidden, een hostie krijgen, delen, de parochiegemeenschap, de kerk, het brood, de kelk met wijn, Het Laatste Avondmaal...

Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]

Feestbeestje!

Dit speelse pakket
(6-8 jaar) bevat een kopieermap en een liedjes-cd met muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen. [lees meer en luister]


Over 'Nooit alleen!'

Aan alle medewerkers een grote pluim en een gemeende dank u wel. Jullie hebben weer prachtige liedjes uit jullie hoed getoverd.
Bedankt voor al jullie werk en jullie inzet. We 'gebruiken' jullie cd's al jaren en we zijn er jullie echt dankbaar voor en hebben bewondering voor jullie creativiteit.

- Paul Gernay, leerkracht godsdienst diverse scholen van de scholengemeenschap te Meulebeke